Sporten na bevalling

Sporten na de bevalling bij Fysiotherapie Achtse Barrier

Onze sporttherapie Back in Shape is bedoeld voor vrouwen die na de zwangerschap/bevalling verantwoord terug op conditie en in vorm willen komen om eventueel daarna hun eigen sport te hervatten. Er kan gestart worden vanaf zes weken na de bevalling. Meestal is de eindcontrole door verloskundige of gynaecoloog dan al geweest. Als je bevallen bent met een keizersnede is dit een voorwaarde.

Back in shape lessen

De les duurt 90 min. en bestaat uit een individueel oefenprogramma en 20-30 min. gezamenlijke oefeningen. Deze oefeningen zijn gericht op het verantwoord herstellen van de vier B’s: Buik-, borst-, bil- en bekkenbodemspieren.

De les (waaronder de gezamenlijke oefeningen) wordt begeleid door onze deskundige bekkenoefentherapeut. Het individuele programma is afgestemd op je persoonlijke wens, zoals bijvoorbeeld verbetering van je algehele conditie of meer specifiek toewerkend naar het hervatten van je eigen sport.

Sporten na bevalling in Eindhoven

Wanneer?Donderdagavond 18.30 – 20.00 uur
Kosten zonder deelname Zwanger & Fit€132,50 voor een intake en 10 lessen. Neem vooraf contact met ons op om de intake in te plannen
Kosten na deelname Zwanger & Fit€100,00 voor 10 lessen. Indien u nog bijgekochte lessen over hebt van de Zwanger en Fit kunt u deze ook gebruiken voor Back in Shape
Er kunnen informatieavonden worden bijgekocht voor €12,50 per stuk
LocatieGezondheidscentrum Achtse Barrier, Fransebaan 584 Eindhoven

Maak een afspraak!

Wilt u informatie over onze sporttherapie back in shape? Neem dan contact op via het contactformulier, of bel naar 040-2424464. Direct een afspraak maken is ook mogelijk via het afspraakformulier.

Contact


Locatie aan de Fransebaan

Locatie aan de Fransebaan

Locatie aan de Fransebaan

Laatste nieuws


oktober 22, 2021

Start Gecombineerde Leefstijl Interventie

22-10-2021 Veel mensen met overgewicht willen daar graag iets aan doen, onder…

Lees meer