Sportfysiotherapie bij vv Wodan en vv Acht
 
Door de samenwerking met vv Wodan en vv Acht krijgen alle teamleiders en jeugdspelers de mogelijkheid om door een sportfysiotherapeut ondersteund te worden. Dit betekent dat de volgende diensten worden aangeboden:

  • Het ondersteunen van teamleiders bij preventie van (overbelasting)blessures.
  • Het ondersteunen/adviseren van teamleiders na een blessure.
  • Het ondersteunen van teamleiders in het geven van looptechniek training en andere specifieke bewegingsvormen.
  • Het geven van groepsgewijze loopclinics.
  • Het aanbieden van een individueel advies of blessure consult.
  • Het aanbieden van individuele herstelbegeleiding na een blessure.


Hiermee hopen vv Wodan en vv Acht om in eerste instantie klachten te voorkomen. Daarnaast willen we voor alle jeugdspelers 2x per seizoen een sportspecifieke loopclinic aanbieden. Hiermee hopen we spelers te enthousiasmeren en streven we naar een verbetering van looptechnieken en verbetering van de sportspecifieke conditie. In het geval van klachten of een blessure vinden vv Wodan en vv Acht het belangrijk dat vroegtijdig de juiste adviezen en eventuele zorg aangeboden kan worden. Dit kan tijdens het vragenuurtje op locatie vv Wodan of vv Acht. Hiermee willen we bereiken dat spelers niet te vroeg, maar ook niet te laat de training of wedstrijd gaan hervatten. Tot slot bieden we ook de mogelijkheid, indien er sprake is van een blessure, om gerichte (individuele) herstelbegeleiding aanbieden.


Sportfysiotherapie en Tv Tegenbosch

SFEN is sinds kort sponsor en heeft een intensieve samenwerking met Tennisvereniging Tegenbosch. Tijdens toernooien zijn de sportfysiotherapeuten aanwezig om u van gratis adviezen te voorzien. Bij klachten kunt u zich melden bij een van onze sport en/of manueeltherapeuten.