De impact van Covid-19 verschilt per patiënt en kan tot problemen leiden op verschillende domeinen. Behandeling gericht op herstel moet daarom maatwerk zijn. Revalidatie kan u helpen om beter te herstellen en beter om te gaan met de klachten.
Onder andere de longen krijgen flink wat te verduren door Covid-19 en de conditie/kracht kan enorm achteruitgaan. De gevolgen kunnen zijn:

  • Littekenweefsel op de longen (ademhalingsproblemen)
  • Contracturen van bindweefsel (spieren en/of pezen)
  • Bewegingsbeperkingen van gewrichten
  • Verslechtering conditie & spierkracht
  • Slechte gezondheidstoestand

Fysiotherapie Achtse Barrier kan patiënten na Covid-19 helpen in het herstel met een op maat gemaakt programma door onze speciaal geschoolde fysiotherapeut. Dit kan zowel voor patiënten na ontslag uit het ziekenhuis als voor herstel vanuit huis.
U krijgt de herstelzorg vergoed vanuit de basisverzekering (eventueel betaalt u wel eigen risico) op basis van een verwijzing van een medisch specialist of huisarts. De vergoeding bedraagt maximaal 50 behandelingen en deze zorg wordt voor 6 maanden vergoed. Een medisch specialist kan de vergoeding één keer verlengen met 6 maanden als dat nodig is.  

U kunt een afspraak maken door te bellen naar 040-2424464 of een e-mail te sturen naar info@fysiotherapieachtsebarrier.nl