Voor wie ?

Back in Shape is bedoeld voor vrouwen die na de zwangerschap/bevalling verantwoord terug op conditie en in vorm willen komen om eventueel daarna hun eigen sport te hervatten. Er kan gestart worden vanaf zes weken na de bevalling. Meestal is de eindcontrole door verloskundige of gynaecoloog dan al geweest. Als je bevallen bent met een keizersnede is dit een voorwaarde.

Hoe verloopt een les?

De les duurt 90 min. en bestaat uit een individueel oefenprogramma en 20-30 min. gezamenlijke oefeningen. Deze oefeningen zijn gericht op het verantwoord herstellen van de vier B’s: Buik-, borst-, bil- en bekkenbodemspieren. De les (waaronder de gezamenlijke oefeningen) wordt begeleid door een deskundig bekkenoefentherapeut. Het individuele programma is afgestemd op je persoonlijke wens, zoals bijv. verbetering van je algehele conditie  of meer specifiek toewerkend naar het hervatten van je eigen sport.

Wanneer kun je terecht voor Back in Shape?

Tijdstip:               Donderdagavond van 18.30-20.00 uur.

Locatie:               Gezondheidscentrum Achtse Barrier. Franse baan 584 (Fysiotherapie)


Kosten:

Zonder deelname Zwanger&FitNa deelname Zwanger&Fit
€123,-€87,50
10 lessen10 lessen
Voorwaarden:
Er dient eerst een individuele intake gedaan te worden. Bel of mail even om deze in te plannen voor het starten met BIS. De prijs is incl. intake.
Aanvullende info:
Als je nog bijgekochte lessen over hebt, kun je die gebruiken voor BIS.

Er kunnen nog informatie- avonden bijgekocht worden. Deze zijn €11,25  per stuk