Back in Shape is bedoeld voor vrouwen die na de zwangerschap/bevalling verantwoord terug op conditie en in vorm willen komen om eventueel daarna hun eigen sport te hervatten. Er kan gestart worden vanaf zes weken na de bevalling. Meestal is de eindcontrole door verloskundige of gynaecoloog dan al geweest. Als je bevallen bent met een keizersnede is dit een voorwaarde.

De les duurt 90 min. en bestaat uit een individueel oefenprogramma en 20-30 min. gezamenlijke oefeningen. Deze oefeningen zijn gericht op het verantwoord herstellen van de vier B’s: Buik-, borst-, bil- en bekkenbodemspieren. De les (waaronder de gezamenlijke oefeningen) wordt begeleid door onze deskundige bekkenoefentherapeut. Het individuele programma is afgestemd op je persoonlijke wens, zoals bijv. verbetering van je algehele conditie  of meer specifiek toewerkend naar het hervatten van je eigen sport.

Back in Shape:

  • Donderdagavond 18.30 – 20.00 uur.
  • Kosten zonder deelname Zwanger en Fit bedraagt €123,00 voor een intake en 10 lessen. Neem vooraf contact met ons op om de intake in te plannen.
  • Kosten na deelname Zwanger en Fit bedraagt €87,50 voor 10 lessen. Indien u nog bijgekochte lessen over hebt van de Zwanger en Fit kunt u deze ook gebruiken voor BIS.
  • Er kunnen informatieavonden worden bijgekocht voor €11,25 per stuk.
  • Locatie Gezondheidscentrum Achtse Barrier, Fransebaan 584. Eindhoven.

Fysiotherapie Achtse Barrier Eindhoven