Back in shape - verantwoord terug in vorm
 
 
 
Back in shape is bedoeld voor vrouwen die na de zwangerschap/bevalling verantwoord terug op conditie en in vorm willen komen om eventueel daarna hun eigen sport te hervatten.
De les duurt 90 min. en bestaat uit een individueel oefenprogramma en 20-30 min. gezamenlijke oefeningen. Deze oefeningen zijn gericht op het verantwoord herstellen van de vier B’s: Buik-, borst-, bil- en bekkenbodemspieren. De les (waaronder de gezamenlijke oefeningen) wordt begeleid door een deskundig fysiotherapeute.
Het individuele programma is afgestemd op je persoonlijke wens, zoals bijv. verbetering van je algehele conditie  of meer specifiek toewerkend naar het hervatten van je eigen sport.
Er kan gestart worden vanaf zes weken na de bevalling. Meestal is de eindcontrole door verloskundige of gynaecoloog dan al geweest. Als je bevallen bent met een keizersnede is dit een voorwaarde.
 
Tijdstip:               Donderdagavond van 18.30-20.00 uur.
Locatie:               Gezondheidscentrum Achtse Barrier. Franse baan 584 (Fysiotherapie)
Kosten:
10 lessen            €85  (als je ook hebt deelgenomen aan Zwanger&Fit). Als je daarvan nog bijgekochte lessen over hebt,
                            kun je die gebruiken voor BIS.
10 lessen            €100 Als je vooraf niet hebt deelgenomen aan Zwanger&Fit)  
 
 
 
Specialisaties Fysiotherapie Achtse Barrier te Eindhoven
Manuele Therapie - Lymfedrainage en Oedeemtherapie - Bekkenbodemtherapie - Looptraining Etalagebenen (vaatklachten) - COPD - Knie-klachten - Sportfysiotherapie i.o. - Schouderklachten - Arbeidsfysiotherapie - Adem- en Ontspanningstherapie
 
Werkgebied in Eindhoven, Eindhoven Noord; in de wijken Achtse Barrier, Acht, Woenselse Heide, Prinsenjagt, Driehoeksbos, Blixembosch en Vaartbroek.
Fysiotherapie Achtse Barrier is betrokken bij Eindhoven e.o. en plaatst het nieuws van beeldnet.nl.
U vindt onze praktijk ook op beeldnet.nl

Regionieuws:
Groendomein organiseert
Natuurwerk-ochtend voor groot en klein

Misschien niet bekend, maar zeker de moeite waard
Wat is Trefpunt Groen Eindhoven?